Това написа в пост във фейсбук Ицо Хазарта. Ето целия пост: Повече от

...
Това написа в пост във фейсбук Ицо Хазарта. Ето целия пост: Повече от
Коментари Харесай

Христо Петров Хазарта: Имам лична причина да подкрепя тези двама ...

Това написа в пост във фейсбук Ицо Хазарта.

 

Ето целия пост:

 

Повече от месец всички ние виждаме по какъв начин този вид хора ловко бяха насочвани да мислят и имат вяра в една неистина - лъжата, че си сполучлив поради нещо друго от труда и гения ти. Тази неистина е избавителният пояс на всеки български несретник. И тъй като неудачниците тук са не един и двама - опитът да бъде употребен техния яд е извънредно очевиден.

 

За да постигнеш триумф като този на Васил Терзиев или на Благомир Коцев трябват няколко неща - доста труд, доста гений и най-важното - да бъдеш почтен човек и да знаеш, че съумелият е предназначен да дава, а не да взима.

 

Нито една обидна дума не бих споделил за госпожа Ваня Григорова. Просто мисля, че ние с нея сме пъклен разнообразни - и като ценностна система, и като метод на разбиране на света. Никога обаче не бих си разрешил да употребявам израза " дребни хора " - просто тъй като нямам доверие, че има такива.

Относно господин Портних - в случай че някой не е схванал какво се случи с Варна през последните години, то надали има смисъл да му споделям каквото и да било.

Вярвам, че бъдещето на България принадлежи на смелите и достойните хора. На тези, които рискуват кариерата и хубавия си живот поради политиката, а не на тези, на които единственият късмет за кариера е в политиката.

 

Моля ви тази неделя всички дружно да създадем нужното, с цел да могат хубавите ни градове да вървят по естествения европейски път и да се гордеем същински с тях. Моля ви да гласуваме!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР